Beskytt helsen

Folk tilbringer mesteparten av dagtiden på arbeidsplasser. Sjansen for å få UV-eksponering er veldig stor her. Har arbeidsplassene store vinduer og takvinduer øker risikoen for UV-eksponering enda mer. UV-beskyttelsesfilmer gir sikkerhet mot farene ved UV-eksponering. Solar Control Films blokkerer UV-stråler og forhindrer hudskader og andre relaterte lidelser.

Beskytt skader på eiendom

UV-stråler kan forårsake stor skade på kontormøbler, tepper, tepper og kunstverk. Misfarging og falming av gjenstander er en vanlig effekt av UV-stråler. UV-blokkerende vindusfilm hjelper deg med å spare de hyppige erstatningskostnadene for disse varene.

Øk HVAC-effektiviteten

Det er en kjent sak at UV-stråler varmer opp rommene raskere. Dette øker belastningen på klimaanlegget ditt. Solar Control Window Films kan hjelpe deg med å redusere denne effekten. De blokkerer UV-stråler og hjelper deg med klimaanlegget til å yte bedre med lavere energiforbruk.

Ekstra sikkerhet

UV-blokkeringsfilmene fungerer også som sikkerhetsvindusfilmer for deg. De holder glasset sammen ved ulykker eller glassskader og forhindrer skader.

Legg igjen en kommentar