Blockchain fungerer som en digital hovedbok der transaksjoner gjøres med bruk av Bitcoin eller kryptovalutaer. I følge Blockchain-ekspertene gir denne teknologien en helt sikker måte å lage eller registrere alle transaksjoner, avtaler eller kontrakter på. Dessuten er Blockchain verdifull for alt som skal til for å verifiseres og holdes i et trygt digitalt økosystem.

Fra begynnelsen av nettverket deles databasen mellom et antall brukere som er inkludert for å få tilgang til informasjonen om alle transaksjonene. Den totale størrelsen på nettverket varierer i henhold til antall brukere som kan være to eller tre brukere, eller det kan være en gruppe på hundrevis av brukere.

Blockchain prøver å gjøre teknologien mer nyttig for folk som trenger å opprettholde en udiskutabel oversikt over transaksjoner. Blockchain-teknologien gir ultimat klarhet og åpenhet og kan brukes som et effektivt verktøy mot korrupsjonstilfeller.

Ved hjelp av Blockchain-teknologien foregår alle transaksjonene i et trygt miljø hvor alle detaljer krypteres med generering av et unikt transaksjonsnummer og dette nummeret registreres i reskontroen som plassholder.

Legg igjen en kommentar