Det har vært så mange teknologiske fremskritt i dag som har flyttet bassengsikkerheten langt utover kjettinggjerder. Mange bassengeiere ser på sikkerheten og sikkerheten til svømmebassengene sine i et helt annet lys. På markedet i dag er det sikkerhetsteknologier som tar hensyn til kjæledyr- og barnesikkerhet.

Det finnes flytende sikkerhetsinnretninger som også er utstyrt med bevegelsessensorer. Disse sikkerhetselementene er vanligvis batteridrevne. De slår alarm når det er bevegelse på vannet. Igjen, med denne typen bevegelsessensor vil du eksperimentere til du får innstillingen som ikke vil gå av når bassengdysene begynner å sirkulere vannet.

Bevegelsesaktiverte kameraer er i ferd med å bli en av bassengsikkerhetstiltakene blant mange bassengeiere. Disse kameraene fungerer på samme premiss som bevegelsesaktiverte alarmer eller infrarøde enheter. Kameraene kan programmeres til å sveipe bassengområdet og konstant overvåke området eller kan programmeres til å aktiveres når bevegelse oppdages i nærheten.

Uavhengig av hvilken type høyteknologisk bassengsikkerhet og sikkerhetsanordning du installerer, må du fortsatt installere et svømmebassenggjerde. Og uansett hvilken type sikkerhetsenhet du bruker, er ingenting en erstatning for årvåkenhet og tilsyn av voksne når barn er i eller rundt bassenget.

Legg igjen en kommentar