Frittstående fortelt

Frittstående markiser er de som ikke krever støtte fra veggen for å stå. Montert på det frittstående strukturelle rammeverket, er denne ene typen solskjermingsarrangement spesielt foretrukket eller valgt på åpne områder som feriesteder, eiendommer og ved bassengkanten. Siden de er utformet for å gi skygge for store områder, er de designet med materialer av beste kvalitet for å gi dem en høy styrke.

På grunn av det faktum at frittstående markiser ikke krever for mye tilbehør for montering, ser de enkle og estetisk tiltalende ut. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, kan markisearrangementet velges i forskjellige størrelser i henhold til kravet.

Enkel å installere, baldakinarrangementet tilbyr en kostnadseffektiv løsning for å gi skygge på et bestemt sted. Siden de er frittstående, kan markisetypen enkelt flyttes fra et sted til et annet for å oppnå rikelig funksjonalitet.

Vertikale markiser

En av de mest sofistikerte typene markisearrangement, vertikale markiser kombinerer teknikken med uttrekkbare, da de kan rulles opp og forlenges etter behov. På grunn av det faktum at de er installert vertikalt, er de designet med kvalitetsstoffer for å gi bedre holdbarhet.

Fordelen med å installere vertikale markiser med vinduer er at de gir fullstendig skygge fra solskinn ved å holde seg i en perfekt vinkel fra veggen. I utgangspunktet brukes de til å legge til personvern til et sted, de kan velges i en rekke design. Bortsett fra å gi skygge fra sollys, legger den opp til utseendet til stedet og bidrar til å gi verditilfredshet.

Lett å forlenge og rulle, vertikale vindusbelegg gir allværsbeskyttelse mot sollys og kald vind. De er nyttige for å forvandle utseendet til stedet, de foretrekkes ved husholdning og kommersiell oppsett. Markistypen er montert vertikalt på veggen og strekker seg horisontalt utover, noe som gjør dem ganske egnede og kompatible også.

Legg igjen en kommentar